retromessa logo

nordens største retromesse
19.-20. august, 2023, Sandefjord
09:00 – 17:00

Norges beste gamer

Jakten på Norges Beste Gamer er i gang og vi kommer til Retromessa, har du det som skal til for å bli landets beste?

Norges Beste Gamer reiser til 8 byer fordelt i landet hvor deres lokale gamere får fem spill utfordringer som kan være alt mulig fra racing, plattform, sport, arcade, rytme, shooters, retro, moderne og mye mer!
Kjerne Filosofien vår er at hvis du liker spill skal du kunne ha det gøy i konkurransen uansett hvor mye forskjellig du spiller eller hvor gammel du er siden våre utfordringer er skreddersydd for at de skal være lette å plukke opp men vanskelig å mestre.

For å delta må du komme til vår stand på Retromessa hvor du får et deltager ark som du må ta vare på og levere inn etter du er ferdig. Som deltager skal du spille fem ulike spill og utfordringer som ca tar 10-12 minutt hver å gjennomføre. Når messen er over får de to spillerne med best score totalt muligheten til å reise til Tromsø å delta i årets finale av NBG som blir holdt i Desember.

Vi holder utfordringene hemmelige til kvaliken slik at alle aldre skal kunne delta uten at noen har en fordel med for eksempel eierskap av eldre spill.

Aldersgrense er fylt 13 år.

Dersom det skulle være noen spørsmål før messen kan vi nås på Messenger via vår Facebook side.

våre sponsorer og samarbeidspartnere